sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Iubeste-te pe tine, Iubeste ceea ce esti...

"A te iubi pe tine inseamna inceputul unei iubiri de-o viata" Oscar Wilde,intradevar este absolut esential sa iubesti ceea ce esti,sa iubesti ceea ce faci, sa iubesti cum faci, vor exista mereu persoane in jurul tau care vor incerca sa faca sa iti pierzi increderea de sine sau pur si simplu iti vor binele dar nu stiu cum sa iti spuna asta sau sa-ti arate.
Iubeste si multumeste-te ca esti sanatos, ca poti iubi, ca poti visa, ca poti spera si ca poti fi ceea ce vrei tu...Iubindu-te pe tine ii poti iubi si pe ceilalti asa cum sunt indiferent de greselile pe care le fac, le fac poate involuntar...
Stiu ca, daca cineva nu te iubeste asa cum te astepti tu, nu inseamna ca nu te iubeste...Tu esti cel care trebuie sa aiba mereu incredere ca poti avea, ca poti creea, ca poti face... etc. Nimeni nu te poate face sa te simti inferor fara consimtamantul tau, spunea Eleanor Roosevelt si are dreptate.
Poarta-te cu tine asa cum ai vrea sa se poarte altii cu tine, respecta-te tu asa cum ai vrea sa fii respectat de altii.
Trebuie sa inveti sa te apreciezi asa cum esti, nimeni nu e in masura si nu poate lua decizii pentru tine, nimeni nu stie ce este cel mai bine si ce nu pentu tine si nimeni nu e mai presus decat tine, poate doar sa-si dea cu parerea...Tu esti cel mai important, esti un lider si nu trebuie sa-ti fie teama de critica, respingere etc. Am invatat sa nu bag in seama astfel de lucruri si sa merg pe ideea ca:daca cineva te vorbeste de bine sau de rau, asta arata importanta pe care o ai TU in ochii lor...Asadar fii ceea ce esti si daca poti deveni mai bun decat atat mult succes!
Fa tot ce iti face placere...nu uita ca trebuie sa fii tu insuti.Una dintre persoanele pe care le admir spunea de fiecare data la discursurile pe care le tinea : "NU VA VINDETI IEFTIN", consider ca are mare dreptate, avem cu totii o valoare si doar noi stim s-o evaluam...
Nu te compara cu altii si nu lua masura lor pentru ati masura propria ta viata,mergi in ritmul tau si compara succesul cu persoana ta.
Mult succes !

7 comentarii:

  1. Foarte dragut articolul. Multumesc pentru faptul k m ai facut sa ma simt mai bine...:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc enorm de mult pt sfat,pt tot!Voi incerca sa duc la bun final sfatul!

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte fain super adevarat

    RăspundețiȘtergere
  4. daca vreau ca ceilalti sa ma iubeasca trebuie sa ma iubesc eu intai.....eu ma iubesc de la a la z.cu defecte si cu calitati bune..........daca nu as fi asa cum sunt cursul omenirii ar fi altul.........aratale celor din jur ceea ce esti.si nu incerca niciodata sa pari ceea ce nu esti pentru ca orice persoana e mult mai frumoasa asa cum este ea decat ascunzandu-se dupa mincinu si aratari false.......bv felicitari incaodata

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar daca te iubesti pe tine "ai nevoie de 3 imbratisari pe zi pentru a supravietui. Dar 15 ti-ar fi suficiente!" (B.Tanner). Te-ai gandit vreodata ca poate si asta iti lipseste?

    RăspundețiȘtergere
  6. iubindu-i pe cei de lângă tine, şi mai ales pe cei care nu o merită, te iubeşti şi mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. "Iubindu-te pe tine ii poti iubi si pe ceilalti asa cum sunt indiferent de greselile pe care le fac, le fac poate involuntar... "

    -Cum adica indiferent de greselile pe care le fac ? orice gresala se poate ierta sau uita?... atunci la tine se poate ierta daca te-a inselat iubita cu altul ... a facut-o involuntar :)))))
    Mda... no comment

    "Stiu ca, daca cineva nu te iubeste asa cum te astepti tu, nu inseamna ca nu te iubeste..."
    :)))) dar ce inseamna ? ca nu ti se potriveste ? sau poate este indiferent, sau poate are o mare durere in cot. etc.

    Contraziceri totale... mai rectifica textele astea ciudate ca unele chiar nu au nici cea mai mica logica si se contrazic total in realitate.

    RăspundețiȘtergere