vineri, 29 ianuarie 2010

Atitudinea ta face diferenta...

  • ATITUDINEA nu este doar o simpla stare a mintii...este o reflectie a ceea ce pretuim. Atitudinea este mai miult decat din ceea ce spun,este ceea ce cred ca pot.Atitudinea necesita a crede inainte de a vedea,deoarece a vedea se bazeaza pe circumstante, iar a crede se bazeaza pe incredere.Atitudinea este contagioasa mai ales atunci cand o lasam sa schimbe indoielile trecutului in emotiile prezentului si in pregatirea scenei pentru ziua de maine. Ne insusim in totalitate atitudinile noastre. Nimeni altcineva nu are puterea de a ne schimba atitudinile fara permisiunea noastra.Atitudinea noastra ne permite sa devenim mai puternici decat banii etc; sa ne ridicam deasupra esecurilor,sa ii acceptam pe ceilalti pentru ceea ce sunt. Ea este mult mai importanta decat orice talent si este la baza tuturor abilitatilor necesare pentru fericirea noastra si pentru succesul nostru.Atitudinile noastre pot fi folosite pentru a ne ridica sau pentru a ne trage in jos...alegerea este a noastra.De asemenea ne da intelepciunea de a sti ca nu putem schimba evenimentele din trecut. Sunt convins ca viata noastra este formata 10% din ceea ce ni se intampla iar 90% din felul cum reactionam la ceea ce ni se intampla...
  • De Rich "Mr. POS" Wilkins
  • Astazi am avut parte de o "lectie", drept pentru care am vrut sa v-o impartasesc si voua, asa cum eu am invatat din asta cu siguranta veti invata si voi...
  • Iar un plan zilnic de schimbare a atitudinii ar putea fi acesta unul...
  • -Sa fac din ziua de astazi cea mai buna zi
  • -Sa fiu mandru de un lucru bine facut
  • -Sa tratez pe ceilalti cu respect asa cum as vrea sa fiu tratat
  • -Sa imi izolez gandurile negative ce mereu incearca sa imi inunde mintea
  • -Sa tratez sarcinile ca pe oportunitati
  • -Sa imi folosesc abilitatile in fiecare zi
  • -Sa fac ceea ce fac bine de prima data
  • -Sa astept mereu rezultate pozitive
  • -Sa vorbesc si sa ma port bine cu ceilalti in fiecare zi... continuarea o poate face fiecare pentru el asa cum crede ca ar fi bine pt schimbarea lui...cat reusim sa diminuim cu atat avem mai multe de castigat...acestea au fost randurile pe care am vrut sa le impartasesc cu voi...si cu aceasta voi ramane in controlul atitudinii mele.
  • U.C.Gabriel

8 comentarii:

  1. Atitudinea reflecta ceea ce suntem, ne deschide "usi" spre mai departe sau ne izoleaza de restul... ,ea ne infrumuseteaza sau ne pune in umbra, ne tradeaza spunand adevarul despre noi! e ceea ce cred eu despre atitudine:)
    Legat de randurile de mai sus cred ca planul zilnic de schimbare a atitudinii e foarte tare...dar ca sa urmezi acest plan trebuie sa fii o persoana optimista...iar cei care reusesc sa aiba o astfel de atitudine sunt niste oameni fericiti....;)

    RăspundețiȘtergere
  2. In viata , atitudinea este cel mai de pret lucru. Nu putem reusi daca suntem egoisti , ipocriti , marsavi , intr-un cuvant : rai. Iar ceea ce ai scris tu mai sus e o lectie de viata pentru multi dintre noi. Ai insumat o lume intreaga in doar cateva cuvinte. E o lectie extraordinara. Si stiu ca nu sunt singura care gandeste asa. Cat despre planul tau , e un plan perfect. As vrea sa-mi pot face niste reguli de la care sa nu ma abat. Totusi , ramai interesant. Stii tu de ce :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Intotdeauna reusesti sa evidentiezi prin tot ce scrii lucruri de care avem nevoie pt ajunge pe calea fericirii,drum greu de gsit de catre marea noastra majoritate!
    Atitudinea va fi mereu cea care ne va ajuta sa ridicam fruntea,chiar si in cele mai grele momente si sa mergem mai departe pt a gasi in viata fericirea mult dorita,pt a ne indeplini si cele mai arzatoare vise!
    Atitudinea va fi mereu cea care ne va ajuta sa facem fata tuturor momentelor frumoase,sau mai putin placute din viata noastra!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Se spune ca fiecare om este unic, insa atitudinea e un aspect comun.
    Ideea de a-ti impartasi gandurile pe un blog denota atitudine !
    "Omului îi poate fi luat totul, dar nu şi ultima dintre libertăţile omeneşti: aceea de a-şi alege atitudinea într-un anumit set de circumstanţe, de a-şi alege propriul fel de a fi" (Viktor Frankl).

    RăspundețiȘtergere
  6. dar atitudinea noastra uneori raneste oameni pt ca noi nici macar nu ne dam interesul sa ne controlom in ceea ce facem.....poate vrem sa parem amabili cu celelalte persoane dar cand vii cu un ras ironic strici totul asa ca atitudinea are si o parte rea.inca odata ai spus ce ai avut de spus...si ai spus-o bine felicitari

    RăspundețiȘtergere
  7. atitudinea face totul....tot ceea ce obtinem in viata este bazat pe convingerile subconstiente....
    gandurile influenteaza calitatea vietii pe care o traim

    RăspundețiȘtergere
  8. Lecturile şi experienţele de viaţă şi-au lăsat amprenta, frumos pictată, pe gândurile şi trăirile tale.

    RăspundețiȘtergere