duminică, 10 ianuarie 2010

Zambetul...

  • A zambi inseamna a crea...
    Adesea vedem oameni fericiti bucurandu-se de viata lor dar de foarte multe ori vedem oameni care abia mai reusesc sa zambeasca, asta din cauza modului de viata si de puterea noastra, a fiecaruia de a trece peste fiecare problema, dar tot mai putini oameni zambind.
    Cand zambim cream si putem face si pe cel de langa noi fericit chiar si pentru o zi...sau pur si simplu putem sa ne gandim la un copil plangand : sau mai bine la unul care iti este f drag:) el este fericit si are un zambet sincer de copil, asta pt a ne face sa ne bucuram in fiecare moment...
    Sunt foarte multumit cand pot aduce un zambet pe fata celui de langa mine, unui copil sau a unui batranel si mai ales celor care au mai multa nevoie de asta, imi creaza o satisfactie interioara care ma face si pe mine sa fiu la fel de fericit... la urma urmei, CE NE COSTA? dar persoana care il primeste te va tine minte...;)
    Trebuie sa FIM IN FIECARE ZI BINE DISPUSI, sa avem energie si mereu zamnbetul pe fata ca sa putem face fata zilei care abia incepe si care este plina de evenimente placute si neplacute...
    Repet...a zambi inseamna a crea, sa nu ezitam sa facem asta in trecerea noastra prin viata...

7 comentarii:

  1. Zambetul tau aduce bucurie,caldura,iubire celor din jurul tau si face ca inima unora sa tresare si sa tremure de emotie la vederea lui!
    Sa nu-ti pierzi niciodata minunatul zambet cristalin!

    RăspundețiȘtergere
  2. E ciudat cum un zambesc, un simplu zambet poate schimba starea unei persoane, indiferent de situatie.E amplu acest "zambet".Felicitari pentru articole.

    RăspundețiȘtergere
  3. bai adevarul este ca tu ai un zambet foarte fermecator mie una imi place la nebunie zambetul tau probabil multe persoane ai fakt sa zambeasca si mai faki sa zambeasc cat mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. cu un zambet poti face minuni.......iar zambetul crede-ma ca face..ai un dar aparte faci omul sa devina din rau in bine.si din bine in f bn...te poop ai grija de tine si incanta-ne cat mai des cu astfel de ganduri..:*

    RăspundețiȘtergere
  5. să te gândeşti la cel de lângă tine, e cel mia frumos lucru :)
    PS: ştiu că tu asta faci.

    RăspundețiȘtergere