vineri, 22 ianuarie 2010

Personalitatea...

Fiecare in parte poate sa dea o definitie a personalitatii sale insa eu nu pot si nici nu as incerca sa fac acest lucru generalizand.De asemenea , nu pot cunoaste persoanele care citesc in momentul de fata acest mesaj pentru ca fiecare are o personalitate diferita.. Citeam intr-o carte un fragment in care autorul spunea asa : suntem 50% din imaginea pe care o avem despre noi insine si 50% din imaginea care o au ceilalti despre tine...sa fie adevarat? Inclin sa cred ca da...
Trebuie si putem face ceva sa ne construim mai mult, sa devenim mult mai valorosi, sa ne dezvoltam personalitatea astfel incat sa devenim liderul propriei persoane, sa devenim o persoana demna de ascultat, de urmat...o persoana care are o viata, care are un scop, care are vise si principii. Trebuie sa avem mereu incredere in noi, sa ne asumam responsabilitatea pentru orice ce intampla...noi suntem controlul pentru noi...
Freud spunea ca oamenii sunt mai puternici atata timp cat pot sa accepte o idee puternica, intr-adevar, este adevarat...dar cate din lucrurile pe care le auzim, pe care le acceptam ne fac cu adevarat puternici? Cred ca poti sa te consideri puternic atunci cand treci prin tot felul de incercari pe care viata ti le "daruieste" , iar tu alegi sa ramai mereu cu capul sus ai fost de nezdruncinat, si nu te-ai dat batut.
In concluzie , fii tot ceea ce vrei, tot ceea ce poti, descopera intotdeauna lucruri noi, fa rost mereu de cunostinte si socializeaza...
Traieste asa cum ti-ai dorit intotdeauna,traieste-ti viata cu stil si respecta-te mereu , tu fiind pe primul loc.
Atat am avut de spus. Gabriel U.

4 comentarii:

  1. Pentru a tine cont de sfatul tau , avem nevoie de curaj. Foarte mult curaj. De multe ori , atunci cand vrei sa faci ceva bine pentru tine , esti considerat ipocrit ,ceilalti crezand ca nu-ti pasa decat de ego-ul tau. Si nu e deloc asa. Ei bine, tu esti genul de persoana care incearca sa multumeasca pe toata lumea. Si desi esti apreciat de toata lumea , iti doresti mereu mai mult. Esti minunat, sincer! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Viata e plina de suisuri si coborasuri!Toate acestea te ajuta sa te formezi ca om,sa iti creezi propria personalitate!
    "Tot ce nu te omoara,te face mai puternic!"Intr-adevar asa este!Dar se intampla uneori sa ai un moment de cadere,in care simti ca nu mai poti,deoarece s-au acumulat poate prea multe!Sa treci rapid peste aceasta stare de decadere este cel mai important!
    Sunt de acord cu tine in marea majoritate a cuvintelor tale,insa poti avea o personalitate puternica si,in ciuda acestui fapt sa te afecteze uneori ce se intampla in jurul tau,mai ales cand e vorba de persoana pe care o iubesti fff mult!
    Toate duc la formarea unei personalitati din ce in ce mai puternice!Personalitatea se cladeste in timp si,tot in timp,se tot intareste!
    Poti avea o personalitae puternica,dar te poti gandi si la cei pe care ii iubesti!

    RăspundețiȘtergere
  3. esti optimist si e foarte bine ca esti asa...faptul ca tintesti tot mai sus e de apreciat...dar sa nu uiti sa faci totul treptat...k copilu?

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place f mult cum gandesti....de ce nu faci o carte cu teme de genu asta???????felicitari si tine-o tot asa...........cat despre critici nu am ce sa iti zic...bv

    RăspundețiȘtergere