vineri, 5 februarie 2010

Porneste la drum...Urmareste-ti visul !

Astazi, daca reusesc, vreau sa ajung la tine si la sufletul tau si sa scot tot ce pot, sa scot afara din tine. Ai un vis? urmeaza-l, nu te da batut/a, nu conteaza daca reusesti acum, intr-un an 2 sau 3, tot ce conteaza este sa nu renunti...Nu vreau sa-ti povestesc despre mine...mi-a luat atata timp sa descopar ce imi place sa fac si ce mi-ar placea sa fac in viitor, nu vreau sa ma gandesc ca as putea ramane fara a avea aceasta credinta ca am sa reusesc in viata si in tot ce mi-am propus.Inainte de a descoperi ceea ce imi place si ce nu, am intalnit multe...voiam mereu sa fac multe dar mereu greseam, greseam inainte sa incep sa fac toate acele lucruri asa cum ar fi trebuit.Se spune ca: cu cat stii mai multe, cu atat iti dai seama ca nu stii minic...intradevar asa este, si asta poate sa confirme oricine...
Fa astazi tot ce poti face pentru a te apropia de telul tau, incearca sa ramai ferm pe pozitii indiferent de obstacolele pe care le intalnim in fiecare zi...Cu cat reusin sa facem pasi mai multi spre ceea ce ne dorim, cu atat ne simtim mai fericiti, mai impliniti.
Tine cont de parerea celorlalti doar atunci cand ceea ce iti spun este ceea ce iti trebuia sa mai faci un pas spre viitorul tau si spre implinirea visului tau...
Cu tot respectul U.C.Gabriel

12 comentarii:

  1. Arati din nou,prin ceea ce scrii,tot ce e mai bun si frumos din tine!Imi place tare mult ce ai scris,pt ca reflecta doar adevaraul!
    Intr-adevar este foarte important sa nu renunti la propriile vise,sa nu ii lasi pe cei din jurul tau sa le naruie,precum apele marii darama un castel de nisip!!!
    Este adevarat ca, de cele mai multe ori,visele frumoase si realitatea dura se intersecteaza si ca, din pacate, viata nu e asa cum ne-am dorit noi sa fie, insa daca stii SA REZISTI IN FATA FURTUNII si sa NU RENUNTI NICIODATA la ceea ce visezi si iti doresti cu adevarat,viata te va rasplati si vei izbuti sa ajungi pe culmele fericirii,implinirii!
    In viata trebuie sa stii,dupa cum spuneai si tu,sa alegi doar criticile constructive,sfaturile si gandurile celor care iti doresc cu adevarat sa ajungi in mult locul visat,al realizarilor si implinirilor!
    Dar tine cont de faptul ca,acea persoana care te iubeste cu adevarat nu doreste decat sa ajungi acolo unde vrei sa ajungi si daca acea persoana a considerat, prin ce ii spui,ca iti sta in cale,se va da la o parte pt a-ti implini visul, pt ca ai o singura viata si o singura oportunitatea pt a face to ce ai visat,tot ce ai dorit,tot ce ti-ai propus!(isi doreste prea mult sa fii implinit,pt ca fericirea ta conteaza!!!,indifernt daca ea va suferi)
    Eu vreau sa te felicit inca odata pt tot,e minunat tot ce ai scris!

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant,asta spune multe despre tine..

    RăspundețiȘtergere
  3. Un vis, o realitate imaginara incercand sa o faci o adevarata. Cu cat reusesti sa implinesti, chiar si o parte infima din acel vis, te vei simti, intr-un cuvant bine respectiv fericit. In momentul in care vei putea sa ti-l continui reusind sa iti implinesti macar o parte este ca atunci incepi sa ai un impuls emotional foarte puternic, care te face sa iti continui visul oricat de greu ar fi el, si cand reusesti asta, incepi sa ai o placere in sufletul tau fiind fericit ca reusesti incetul cu incetul sa-ti implinesti visul. Placerea pe care o veti primii in urma implinirii acestui vis o puteti gasii decat voi. Never stop dreaming. Semnat: Fayed Yousef (Fan inrait al acestui BLOG) :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Fiecare dintre noi are un vis care cere sacrificii...obstacolele vor fi mereu...conteaza maniera in care le depasim...
    Cu totii am gresit la un moment dat....important este sa inveti din greseli...sa nu le repeti...sa faci din ele o lectie de viata.
    Chiar daca viata nu este uneori cum am vrea noi sa fie conteaza sa lupti pentru ceea ce iti doresti,sa ti faci un tel si sa-l urmezi...restul vine de la sine

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti tare frate !...ceea scrii tu ajuta si pe ceilalti, bravo.

    RăspundețiȘtergere
  6. nu vreau sa te plictisesc cu parerea mea dar daca vrei sa iti implinesti un vis trebuie sa iti doresti din suflet acel lucru......si sa nu gandesti negativ niciodata........bv

    RăspundețiȘtergere
  7. stiu ca ai un vis (doar unul cunosc eu), dar stiu ca acest vis se va indeplini cu ajutorul altcuiva...

    RăspundețiȘtergere
  8. " Nu uita niciodata ca pielea se increteste , parul incarunteste iar zilele se aduna in ani. Insa ce e mai important se conserva ; forta si determinarea ta nu au varsta. Spiritul tau e cel care indeparteaza panzele de paianjen. Dincolo de orice punct de sosire , e unul de plecare. Dincolo de orice reusita , e o alta incercare. Cat timp traiesti , simte-te viu. Daca ti-e dor de ce faceai , fa-o din nou. Nu te pierde printre fotografii ingalbenite de timp... Mergi mai departe. Atunci cand toti se asteapta sa renunti. Nu lasa sa se toceasca taria pe care o ai in tine. Fa astfel ca , in loc de mila , sa impui respect. Cand nu mai poti sa alergi , ia-o la trap. Cand nu mai poti nici asta , ia-o la pas. Cand nu mai poti sa mergi , ia bastonul. Insa nu te opri niciodata." (Madre Teresa de Calcutta)

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna lara,
    Am inteles ca ai un vis, si nu poate fi indeplinit decat cu ajutorul altcuiva.
    Sunt 99% sigur ca este vorba de o persoana iubita, si visul tau este cel de a fii impreuna,daca asa este, si eu trec prin aceleasi momente si nu iti pot spune decat sa lasi totul in voia sortii, tu nu poti face altceva decat sa ii spui cuvintele pe care le simti pentru el si posibil sa se schimbe soarta de a fii impreuna,daca asa este si cu adevarat il iubesti,nu intoarce spatele, pentru ca multi asa fac, dar cand iubesti cu adevarat poti face orice fel de sacrificiu. (Daca nu despre asta este vorba, te rog iarta-mi raspunsul de adineauri) Cu tot respectul.Fayed Yousef.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu am sa fiu scurta si-am sa spun: foarte frumos scris!

    RăspundețiȘtergere
  11. Niciodată drumul către reuşită nu a fost neted :)

    RăspundețiȘtergere